Opis forum
Administrator
Siemano ludziska napiszcie coś na tym forum bo czuje się niepotrzebny jak to forum ...
Administrator
hehe ta była nawet spoko Tylko szkoda ze nikt nie chciał mocniejszych alkoholi pic .... tylko piwo i piwo ... n.c.
ale spoko ja jak coś to jestem na telefon
i jestem
Administrator
Spotkanie jest dziś za około 21 godzin.
będę Ci pisał najwyżej we dwóch będziemy na forum
Administrator
sorry nie zdążyłem ci odp. pozdrawiam.
Nowy użytkownik
Jak by mi się chciało jak mi się nie chce...no ale trzeba się uczyć
...a jak wam idzie??
Administrator
hahaha no ja to Oporowo się opierdalam i mam na ta szkole wyj.... bo śmierdzi syfem i ... n/c
Kto się zgodzi ze mną ?!!
Idę zawsze własna droga i się nigdy nie odwracam ... lecz czasami oglądam ...
Administrator
eee tam pierd.... głupoty mówiłem nie pal tego świństwa jak po świętach? czy jeszcze z pasterki nie wróciłeś? ...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wszystkich zainteresowanych wrzucaniem na forum wykładów, proszę o kontakt na forum n/k albo na tym... dzięki. pozdr.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nowy użytkownik
napisał już ktoś tą parace na filozofie(ćwiczenia)? 8-)
ja coś tam nabazgroliłem na temat PANTA REI ale mnie to zajeło tylko jedną strone a4 i 5 linijek nastepnej...no nic wiecej na ten temat nie da się napisać! A koleś mówił, żebyśmy wody nie lali więc jakim cudem ma być coś więcej?
Może ma ktoś pomysł na plan ramowy tej pracy?! Jeśli tak to napiszcie...
Administrator
yyy jakaś praca była ?? lol chyba ja Ci nie pomogę
Nowy użytkownik
No była i to nie tylko z tego:(
Administrator
no spoko jakoś ogarnę to tylko czas znajdę
Nowy użytkownik
Siemon napisał:
napisał już ktoś tą parace na filozofie(ćwiczenia)? 8-)
ja coś tam nabazgroliłem na temat PANTA REI ale mnie to zajeło tylko jedną strone a4 i 5 linijek nastepnej...no nic wiecej na ten temat nie da się napisać! A koleś mówił, żebyśmy wody nie lali więc jakim cudem ma być coś więcej?
Może ma ktoś pomysł na plan ramowy tej pracy?! Jeśli tak to napiszcie...
hmm... A do kiedy to mamy wysłać na e-maila??
Nowy użytkownik
z tego co pamiętam to na następne zajęcia, które będziemy z nim mieli...więc to chyba jest na następnym zjeździe(prawdopodobnie 24.01.).